Следва

Профилактика на детското зрение

Ивет Лалова каза "Да!" на Симоне Колио

Спортната сватба на годината между, която бе и най-пазената тайна, в крайна сметка стана факт късно в събота вечер в италианския град Риети...

People of art преди 10 години

Една от най-очакваните сватби в спорта за тази календарна година вече е факт. Родната топ спринтьорка Ивет Лалова се омъжи за приятелия си Симоне Колио, също лекоатлет, като сватбата се првоеде в италианския град Риети, където двойката живее през последните години.

Венчавката на Ивет и Симоне бе в църквата "Сан Доменико".

„Въпреки че Лалова е от София, а родното място на Колио е Чернуско Ломбардоне, двамата избраха Риети за града, в който да живеят, тренират, а сега и да се оженят“, съобщава в официалната си страница италианската лекоатлетическа федерация, цитирани от sportal.bg.



Двойката събра редица гости от света на атлетиката - европейският шампион в спринта Стефано Тили, директорът на силния турнир в Риети Сандро Джованели, както и атлети като Андрю Хоу, Емануеле Формичети, Роберто и Масимо Донати. Гост на събитието бе и президентът на родната федерация Добромир Карамаринов.

Чаровната спортистка прикова погледите с красива бяла рокля. Освен това тя избра да бъде с було, а букетът й също бе решен в светли тонове, а именно свежи, бели рози.

Българката вече ще се състазава под фамилията Лалова-Колио.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра