Следва

Много секси мини рокля от ViewSofia Shopв

We love: Gabriele Colangelo пролет-лято 2014

Ще се съгласите, нали, че красотата е хармония. И не защото... 

All fashion преди 10 години

Ще се съгласите, нали, че красотата е хармония. И не защото пластичен хирург размаха това иначе хармонично изречение, за да внуши, че всички трябва да легнат под ножа, а защото Хармонията е душата на Природата.

Тоест всичко, което е живо и което носи радост, е хармонично. Иначе няма как да бъде. С уговорката: Хармонията никак, нито за миг, изобщо НЕ означава еднаквост. Равност. Липса на отличителност. Оттам и на характер.

Като оставим настрана пластичния хирург, се връщаме на едно чудно красиво и безкрайно хармонично, без да е подредено в буквалния смисъл, ревю от Седмицата на модата в Милано.

Става дума за великолепното, Изток-повлияно представяне на Габриеле Коланджело, млад италиански дизайнер, който едва от 5 години представя под собствено име, след като първо натрупва самочувствие при Versace и Cavalli.

Япония е думата-символ на тази колекция от 35 ансамбъла. Чистото вдъхновение извира от Raku - японски вид керамика, от чиято сложна, сякаш набраздена от вени повърхност, се раждат и тъканите в колекцията на дизайнера - впечатляващо сложни, напълно неповторими.





Съчетани с опростени, силно повлияни от Изтока, кройки на панталони, манта, сака и рокли, и увенчани с най-точните възможни аксесоари, като фиксирани колани като на гейшите, или сандали на платформа като при самурайските чехли.





Цялостното внушение на тази колекция е за един префинен, изящен Zen, гримиран силно и чорлаво, като сърдит, но толкова елегантен микс от женственост, мъжество, фриволност, строгост, тъмно и светло, предвидимо и изненадващо.

В една приказна цветова гама, извираща директно от природата - отенъци на бялото, сивото и бежовото. Дълбока и естетска наслада, в която азиатско-медитативното внушение води останалото.

В ревюто виждаме нашата красива Креми Оташлийска, и моделите Kел Марки, Манон Лелу, Макензи Дразан, Дафна Велге.  


 Креми Оташлийска









 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.