Следва

"Божествено": Летисия Каста в ново, много френско видео

Кейт Бланшет - прекрасна в строг черен ансамбъл на ревюто на Tom Ford. До нея - Колин Фърт и Ана Уинтур

Носителката на Оскар, прекрасната актриса Кейт Бланшет, която Уди Алън режисира в... 

All fashion преди 10 години

Носителката на Оскар, прекрасната актриса Кейт Бланшет, която Уди Алън режисира в последния си филм „Син Жасмин”, се появи преди дни в ролята си на силно звезден гост на също толкова силния първи ред на Лондонското дефиле на Tom Ford и поразително ни влюби в черния строг костюм с кадифени акценти и черните чорапи в комбинация с него.

Ансамбълът бе безкомпромисен, но много женствен, сложно скроените пола и сако подчертаваха хубавата фигура на австралийката, а отдавна захвърляният от някои стил критици черен копринен чорап подчертаваше красиво краката и завършваше цялата черна концепция на съчетанието.

Към него - нищо повече от натурален грим в приятни кафяви нюанси, коса в естествено рус цвят, прибрана в кок с бретон настрани, черни класически обувки, естествено, и никакви аксесоари, освен смартфона в ръка.



До 44-годишната Бланшет на front row стоеше 53-годишният британски актьор Колин Фърт, който е близък на Форд след като изигра главния персонаж в дебютната лента на дизайнера A Single Man, донесла му не малко номинации за успешен проект.


Колин Фърт и Кейт Бланшет


Колин Фърт и Ана Уинтур

Отдясно на Фърт пък бе Ана Уинтур. Така оформилата се звездна троица допринесе още повече за великолепието и характера, демонстрирани от моделите на Форд на подиума.






Том Форд

Официален партньор на отразяването на London Fashion Week 


 

More All fashion