Следва

Звездни Instagram хроники от бляскавата вечер на Еми 2013. СНИМКИ

"Божествено": Летисия Каста в ново, много френско видео

След появата си в "много италианската" реклама на новия парфюм на Dolce & Gabbana, Летисия Каста стана...

All fashion преди 10 години

След появата си в "много италианската" реклама на новия парфюм на Dolce & Gabbana, Летисия Каста стана главна героиня на още една промо-кампания, този път за родната модна къща на модела - френската Gérard Darel.

Триминутният филм Divine!, празнува самата Летисия и посветената й едноименна капсулна колекция на бранда, което бе обявено още през юли.

Филмът, сниман от много модерния напоследък режисьор Аполо Томас, е черно-бяла, много естетска феерия от различни пози и действия на Каста в една черно-бяла, малко нервна, много влюбена и ужасно френска разходка по улиците на Париж.

На моменти в лентата се явяват страстни цветни кадри от моментите й на близост с брадатия красавец, гръцкия модел Параскевас Бубуракас, и всичко това на фона на саундтрака от Blood Orange.



Литисия е избрана за ролята във видеото заради абсолютното й припокриване с термина "френски шик". Моделът бе избрана през 1999 да въплати националната емблема на Франция - Мариан.

“Смятам, че тя носи цялата елегантност и красота на Френската жена, така че това беше любов от пръв поглед”, споделя Мариан Ромщайн, президент на Gérard Darel.

Както гласи официалният синопсис на ролята, героинята на Летисия бърза за среща със своите "съдба, желания, свобода и светлина".

Макар и пропито от романтика обаче, видеото е много естетско и наистина супер френско. Което винаги е приятно за сетивата. 













 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.