Следва

25 септември, сряда - Бионсе Ноулс

НАГРАДА #4: Кой спечели бутилка шампанско Moët Ice Impérial

Moët Ice Impérial - луксозно и освежаващо шампанско преживяване за безгрижни летни забавления в най-екзотичните и модни летни дестинации.

All About Life преди 10 години

Moët Ice Impérial - луксозно и освежаващо шампанско преживяване за безгрижни летни забавления в най-екзотичните и модни летни дестинации.

Moët Ice Impérial представлява ново измерение в категорията шампанско, като остава вярно на богатото наследство на Moët & Chandon, на изключителните познания за производство на шампанско и на легендарния новаторски дух на марката. Създаден от най-знаковите лозя на Moët & Chandon, новият бленд е майсторски сътворен от главния енолог Беноа Гуез, за да се постави акцент върху ледената свежест и интензивни плодови вкусове на тропически плодове с оригинална нотка на сладки, червени плодове.

НАГРАДА #4: бутилка шампанско Moët Ice Impérial печели Павлина Нешева Микова

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.