Следва

Топ репортерът на bTV Миролюба Бенатова напуска медията

В САЩ приеха закон, забраняващ на папараците да снимат звездните деца

Борбата с папараците на Холи Бери и Дженифър Гарнър най-накрая се увенча с успех: вчера в Калифорния приеха... 

People of art преди 10 години

Борбата с папараците на Холи Бери и Дженифър Гарнър най-накрая се увенча с успех: вчера в Калифорния приеха закон, забраняващ на папараците да снимат децата на звездите.

Припомняме, че в началото на лятото Бери поде инициативата сенаторът Кевин де Леон да изготви проект, съгласно който на фотографите се забранява да правят фото- и видео заснемане на звездните наследници, без съгласието на законния попечител на детето.

Преди няколко месеца друга известна мама - Дженифър Гарнър - се присъедини към протеста срещу поведението на папараците и направи изявление в полза на необходимостта от приемането на закон, ограничаващ вмешателството на фоторепортери в личния живот на звездите. По мнението на актрисата е просто задължително децата на известните хора да бъдат защитени от безспирните набези на папараците.

Холи вече изказа думи на благодарност към губернатора Джери Браун за това, че губернаторът на щата е подписал закона:

Започнах тази война с надежда в сърцето и неголяма увереност, че молбите ми ще бъдат чути. Не мога да опиша с думи колко съм благодарна на губернатора за това, че той защити децата на известни родители. Надявам се, че това събитие ще се окаже първа стъпка по пътя към това, да бъдат защитени децата от агресията на папараците, непозволените действия на които доведоха до травми и разстройства при много деца.

Сега вече молбите на знаменитостите за защита на беззащитните рожби на популярни хора вече са чути, и от този момент фотограф, нарушаващ закона, ще е длъжен да заплати глоба в размер на 10 хиляди долара.

Допускаме, че поне първоначално сериозна санкция, като тази ще дистанцира яростните папараци, но признаваме, че снимки на очарователните Харпър, Флин и други звездни малчугани ще ни липсват.


Холи Бери с дъщеря си Нола


Дженифър Гарнър с дъщерите си


Виктория Бекъм и нейната дъщеря Харпър


Гуинет Стефани със синовете си


Миранда Кер със сина си Флин


Джесика Алба и нейната дъщеря Хевън


Джесика Симпсън с  дъщеря си





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра