Следва

PRETTYBOX в pret-a-porter настроение за септември

Кейт Мос и други звезди на кориците на Zoo Magazine

Числото 40 продължава да преследва Кейт Мос - в рамките на честванията на 40-годишния юбилей на... 

All fashion преди 10 години

Числото 40 продължава да преследва Кейт Мос - в рамките на честванията на 40-годишния юбилей на британския супермодел, на нея вече бяха посветени специални издания на The Edit, POP и други модни списания; неотдавна Кейт дебютира на аукцион в Christie's; а предстои и първата в кариерата на модела корица на Playboy. И хоп, вече е наличен още един специален проект с кодово име 40 - корица на специалния 40-ти брой на Zoo Magazine

Продължаващият тренд изданията да вадят по няколко корици за един брой, е завладял и Zoo Magazine, на чиито четири заглавни снимки са Кейт Мосс, Шарлот Генсбур, Джеми Бохерт и и Кристен МакМенами.

Отдавна и плътно сътрудничещият си с изданието фотограф (а също музикант и певец) Брайън Адамс е автор на два от черно-белите портрети за броя - на Мос и Генсбур. Джеми Бохерт и МакМенами са снимани от други двама постоянни сътрудници на Zoo - Летисия Негре и Dancian.

По-рано на обложките на изданието Zoo Magazine са се появявали Моника Белучи, Тоби Магуайър, Лана Дел Рей, Анна Вялицина и много други звезди.


Кейт Мос на корицата на списание Zoo Magazine


Шарлот Генсбур


 Джеми Бохерт


Кристен МакМенами

 

More All fashion