Следва

Четиво в четвъртък: Откъс от "Точния мерник" на Кърт Вонегът

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм се обичат напук на всички

Само няколко дни, след като таблоидите разделиха сексапилната двойка...

People of art преди 10 години

Само няколко дни, след като таблоидите разделиха сексапилната Роузи Хънтингтън-Уайтли и абсолютния женски блян Джейсън Стейтъм двамата се появиха публично заедно показвайки, че любовта им е непокътната.

Те се насладиха на романтична разходка из Париж хванати за ръце и съдейки по прегръдките, които си раздаваха през цялото време, едва ли в любовта им е имала някакво прекъсване. 

Слуховете за тяхната раздяла тръгнаха, след като сексапилната блондинка беше засечена да се забавлява в компанията на мистериозен мъж в Лондон преди седмица. Двамата освен вечеря, посетили и изтънчено парти, а по-късно вечерта дори си тръгнали заедно. Според очевидци Роузи много се наслаждавала на компанията на мистериозния младеж и не спирала да се смее през цялото време, а според нас всеки има право да излиза с приятели от време на време, дори те да са мъжки пол.



Сладката секси двойка може би като всяка друга има своите проблеми от време на време, но сме склонни да вярваме, че те ще съумеят да запазят любовта си, въпреки слуховете, които ги разделят. Защото явно е, че много се обичат, пък си и отиват, въпреки маловажната разлика в годините между тях - точно 20 в полза на Роузи.




 



 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра