Следва

Целият този гръндж: новата колекция на Stradivarius

PRETTYBOX в pret-a-porter настроение за септември

Септември е! Месец на ново начало в модата, красотата, в стремежите на всички нас. В унисон с най...

Shopping преди 10 години

Септември дава нов смисъл на всичко. В най-модния месец от годината в унисон с най-вълнуващите събития от четирите големи световни модни столици, Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, който стартира от вчера, от PrettyBox, подготвиха месечната кутия за септември в духа на pret-a-porter дефилетата. С великолепна селекция от продукти за красива коса, перфектен маникюр и специални продукти с ароматни масла от облепиха и бадем за дневно и нощно обгрижване на лицето, околочния контур и цялото тялото.

Вече може да поръчвате своите PRETTYBOX за месец септември.

А ето и какво ще намерите в кутиите си: 

KEUNE CARE LINE VITAL NUTRITION
Шампоан (70 мл) и балсам (50 мл)
Оригинален размер:
Шампоан 250 мл/17,90 лн , Балсам 200 мл/20,80 ли.

Мек шампоан с нутри-инжекционна технология, който подхранва косата и възстановява водния баланс Балсама Vital Nutrition добавя нова енергия към изтощената и безжизнена коса, като добавя блясък и я прави лесна за поддържане. Vital Nutrition прави косата гладка, мека и блестяща!

KEUNE CARE LINE COLOR BRILLIANZ
Шампоан (70 мл) и балсам (50 мл)
Оригинален размер: 
Шампоан 250 мл/17,90 лв , Балсам 200 мл/20,80 лв

Продуктите в тази серия съдържат „Комплекс за запечатване на цвета" - Екстракт от слънчогледово семе, Соламер и стабилизатор на цвета (LP 300)подсилват блясъка на боядисаната коса и намаляват избледняването, като предпазват от UV лъчите.

Me Me Me Nail Collection Long Lasting Gloss (12мл)
Оригинален размер: 12мл/12лв

Вдъхновен от присъщите качества, притежавани от истинския свободен дух, всеки един блестящ цвят на Me Me Me Nail Collection Long Lasting Gloss разказва своята история. С характерната maxi-brusb технология, Me Me Me Long Lasting Gloss гарантира дълготраен блясък само с едно движение.

ВМ Beauty Her Majesty Eyeshadow сенки за очи с натурални съставки (Irp)
Оригинален размер: 2гр/16лв

ВМ Beauty Her Majesty Eyeshadow е със 100% минерална натурална формула. Не съдържа парабени, синтетични оцветители и аромати, животински продукти, филъри, нано-частици,bismuth oxychloride. Не пречи на кожата да диша, не запушва порите и не причинява зачервявания.

Продуктите НЕ са тествани върху животни и са одобрени от BUAV и PETA 

Rhamnia bynata Дневен крем (Змл)
Оригинален размер: 40мл / 16.90лв (Препоръчителна цена)

Дневният крем Rhamnia bynata с масло от облепиха, алфа-бнзаболол, алантоин и витамини А, Е и D-panthenol, масло от маслина, ший и гроздови семки е чудесен начин да хидратирате и изгладите кожата, да изравните тена. Този крем е много добра основа за грим, тъй като осигурява стабилен тънък пласт, върху които да поставите декоративната козметика.

Rhamnia bynata Нощен крем (Змл)
Оригинален размер: 40мл / 16.90лв (Препоръчителна цена)

Докато вие спите, силният отбор на масления екстракт от облепиха и бадем, алфа-бизабол, алантоин и витамини А, Е и D-panthenol работи, за да възстанови щетите по кожата, нанесени от силно слънце или студ, вятър, прах и стрес. Красиви сънища!

Hhamnia bynala Околоочен крем (Змл)
Оригинален размер: ЗОмл / 15.50лв (Препоръчителна цена)

Кремът за околоочния контур Rhamnia bynala доставя необходимата влага, успешно възстановява личилите и се справя повече от чудесно с „пачи крак" и други бръчки. Наред с маслото от облепиха, "довиждане" на тъмните кръгове и околоочната подпухналост казват хи ла луроновата киселина и кофеинът и посрещат с "добре дошли" блясъка,мекотата, сиянието и усмивката.

Freen Ръчно изработен сапун с аромат на цитрус или портокал и канела (30 гр)
Оригинален размер: 100 гр/7.50 лв

Енергизиращ БИО коктейл „Цитрус" за всеки тип кожа от масла на сладък портокал (препоръчва се при целулит, суха и загрубяла кожа), лимон (намалява изпотяването,стимулира кръвообръщението) и лимонена трева (употребява се при нервно изтощение, акне, обилно потене). Оцветен в мек жълто-оранжев цвят с Анато. Ръчно изработеният сапун „ Портокал и канела" с освежаващ пнкантно- цитрусов аромат на етерично масло от сладък портокал и капела на прах, подобрява кръвообръщението за сладко начало на деня.

Freen Арганоно масло (5 мл)
Оригинален размер: 50 мл/21,90 лв

Аргановото масло намалява възпалението и дразненето на кожата и помага при лечение на акне, екзема и псориазис. Намалява дефектите по кожата и я регенерира, като съживява клетъчните функции, предотвратява преждевременното стареене, повишава еластичността, омекотява и стяга кожата.

Radiпа D'Amorc

Radiпа D'Amorc обича експериментите, смелите визии и нетрадиционните съчетания. Комбинацията ретро с контемнорари й е любима, а всеки продукт въплащава в себе си конкретна идея. Зад марката стоят различни арт-изпълнения, картини, псрсонализирани предмети, уникални ръчноизработени бижута и аксесоари... и една непоправима мечтателка, оповаваща се на мотото: Think Abstract! Be Happy!

Цена за месечна кутия: 24.99 лв. 
prettyboxbeauty.com

More Shopping