Следва

Cos открива първия си магазин в САЩ

Кание Уест в интервю за Радио 1 - Как си отмъсти на Еди Слиман, защо всички носят кожени клинове и колко го обича Ким Кардашян

Не е добре да попадате в черното тефтерче на Канйе Уест. Защото цялата несправедливост на живота бързо се... 

преди 10 години

Не е добре да попадате в черното тефтерче на Канйе Уест. Защото цялата несправедливост на живота бързо се преввръща в песен. По-скоро в хит!

През юни рапърът направи песен "I'm a God" (Аз съм Бог), в която говори за високомерното отношение на един дизайнер спрямо него.

Историята е следната: няколко дни преди модната седмица в Париж Канйе е поканен от един топ дизайнер да присъства на дефилето му, но при едно условие - да не посещава други ревюта.

И какво направил Канйе? Отишъл в студиото и си отмъстил като направил песен с името “I’m a God”. В едночасово интервю за Radio 1 преди дни Уест разкрива, че дизайнерът е бил Еди Слиман.

"Направих тази песен след като Еди Слиман не ме допусна на първото си шоу за Saint Lauren. Искаше да дойда, но не и да посещавам никое от другите дефилета. Казах му, че не забранява на модните редактори да посещават други ревюта. Не съм негово момче и не може да ме контролира по никакъв начин. Така че отидох в студиото с продуцентите, които правят музиката за шоуто му. Това бе реакцията ми”.



В същото интервю Канйе споделя за своите амбиции да продава името си върху всякакви продукти:

„Достигнал съм до високо ниво като креативен човек и знаменитост. Искам да правя продукти, аз съм човек на продукцията. Не само облекло, но и архитектура и дизайн на бутилки”.

Бутилка вода по дизайн на Канйе Уест? Наистина утоляващо жаждата за готин комерсиален продукт. Канйе продължава и казва, че е върнал истинския рап в играта и ако това не е достатъчно, добавя, че е бил първият дизайнер-рапър, създал кожените клинове.

„Предлагахме идеи за дизайн на Фенди и непрекъснато ни отрязваха! Преди шест години бяхме първите, които представиха кожените клинове, но те казаха „не”! Замислете се колко много хора днес носят проклетите кожени клинове!”.



И, разбира се, виждали сме кожените клинове по дефилетата на Saint Laurent, Balmain и Alexander Wang. Но има и още… Уест продължава разказа си за Еди Слиман.

“Даа, Еди Слиман има доста готини джинси за по 5000 долара. Намират се готини неща в колекцията му, но истинската култура се диктува от рапа. Рапът е новият рок енд рол. Ние сме новите рок звезди. Ние сме най-големите звезди, Еди Слиман, а аз съм най-голямата от всички!!”.



За живота и семейството с Ким Кардашян обаче Канйе говори само с любов и почитание:

„Това е жената, която просто ме обичаше, без да се интересува от парите ми. Много е трудно да намериш такъв човек".

Така 32-годишната Ким се превръща в идеалната любима за Канйе и майка на първородната му дъшеря Норт.

„Тя ми даде всичко. Даде ми семейство, даде ми подкрепата си!
 

More from View Sofia

More