Следва

LFW: Erdem пролет-лято 2014

MFW: Дефилетата - Missoni пролет-лято 2014

Истината е, че когато в Милано мина ревюто на Missoni Пролет/Лято 2014, ни се прииска силно и веднага да... 

All fashion преди 10 години

Истината е, че когато в Милано мина ревюто на Missoni Пролет/Лято 2014, ни се прииска силно и веднага да стане лято пак.

Толкова симпатична, носима, пълна с чайки, стилизирани вълни и усещане за ваканционно пътуване, е тази колекция.

Италианският бранд мъничко се е отместил от обичайно очаквания от него фокус в дефилетата - плетките и специфичното и традиционно оцветяване, и това е довело след себе си една извънредно раздвижена колекция, в която за основни отправни точки приемаме четирите стихии - водата, въздуха, огъня и водата.

Зад кулисите Анджела Мисони (която, по думите на Тим Бланкс от Style.com, в огромния си шал е приличала на вуду крал) обяснява, че така използваните елементи са интерпретирани по-скоро абстрактно, отколкото примитивно - повече в стил поп, като японските комикси. И се е получило страхотно.



Критиците от първи ред признаха, че ревюто на Missoni на Миланската седмица на модата се оказа една от приятните изненади на форума.

А ние си даваме сметка, че имахме нужда от тази очарователна модна къща и също толкова приятната й наследница и нов двигател, да излезе нещо толкова добро и право в целта на упражнението, наречено мода - факт, който ни превръща в категорични Мисони фенове. Отново!

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.