Следва

"МИСТЕРИЯТА ЕНЬОВДЕН" – новият спектакъл на Нешка Робева, който ще пречупи стереотипите

Първа разходка за Фърги след раждането на бебе Аксел

Фърги излезе да се поразходи и за пръв път остави новороденото си момченце далеч от... 

People of art преди 10 години

Фърги излезе да се поразходи и за пръв път остави новороденото си момченце далеч от себе си.

Малкият Аксел, който се роди на 29 август, е останал със сестрата на певицата, докато младите родители Фърги и Джош Дюамел са излезли да се разнообразят и да хапнат насаме в един от ресторантите на Бевърли Хилз.

Ако за Фърги това излизане е първото от момента на раждането, то звездният й съпруг има доста сгъстен график. Тази седмица той вече успя да отлети до Ню-Йорк, където участва в модна презентация.

До края на годината предстоят да излязат на екран два филма с негово участие, а в момента в пълен ход е и подготовката за снимките на още един филм с актьора в главната роля - комедията "Какво получи той?".

По всичко личи обаче, че нажежения работен график на Джош не му пречи да се наслаждава на бащинството.

Звездните съпрузи и преди раждането на бебето с удоволствие споделяха всичко ново около себе си с феновете, продължавайки добрата традиция и след появата на Аксел на бял свят. Още в първия месец от живота на наследника, света видя три негови снимки, гордо демонстрирани от родителите в социалните мрежи. 










 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра