Следва

Дизайн за вдъхновение: Функционални и красиви места за сядане!

26 септември, четвъртък - Ева Мендес

Като истинска кубинка, отличаваща се със страстния си темперамент, Ева Мендес носи дрехите си със страст и видимо...

All About Life преди 10 години

Като истинска кубинка, отличаваща се със страстния си темперамент, Ева Мендес носи дрехите си със страст и видимо удоволствие, независимо, че не са в обичайните за кубинския натюрел ярки цветове и ударни цветови комбинации. Дамата на сърцето Райън Гослинг виждаме тук в чудесен прочит на стила smart casual, при това при напълно избегнат момент на евентуална скука.

Затова допринасят хубавата рокля с принт, малко по-дългото от нея манто в сходен нюанс на бледо розовото, страшно готиния шал на главата и обикновените, видимо много качествени обувки.

Папараците са уловили Ева по време на разходка из Ню-Йорк: звездата е включила в своя look практически всички модни тенденции, без да има е намек за прекаленост или безвкусие. Мендес носи овърсайз палто в пастелно-розов оттенък, нежна копринена рокля, едро колие и много сладкия тюрбан, който прави аутфита това, което е.

Виж всички в Календар на стила

More All About Life

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 4 часа

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.