Следва

PFW: Дефилетата - Dries Van Noten пролет - лято 2014

PFW: Дефилетата - Balmain пролет - лято 2014

Оливие Рустейн продължава да твори под лейбъла Balmain, и днес фешън-експертите оценяват... 

All fashion преди 10 години

Оливие Рустейн продължава да твори под лейбъла Balmain, и днес фешън-експертите оценяват неговата нова пролетно-лятна колекция, която бе представена току що в рамките на Седмицата на модата в Париж - последната от голямата четворка, след Ню Йорк, Лондон, Милано.

Очевидно е, че основни източници на вдъхновение за дизайнера са 80-те години на миналия век, с техните уголемени рамене, обилно заляти с агресивни украшения, копчета и ципове, както и микса между ултраженствени неща с елементи от спортния гардероб.

Така, поли-молив се прегръщат с бомбър якета, гащеризони - с обемни кардигани, а свободни панталони с висока талия - с подчертано секси прозирни топове и блузи.

Синият деним, така, както и принта "патешко краче", навремето си бяха абсолютни хитове, а ревюта на Балмен анонсира възвръщането им на модния Олимп.



Сред останалите обещани от Оливие трендове са: тегелираната на ромбове кожа, перата, дупчестите материи и задължително стегнатата талия, в този моден случай с пояс със златна верига.  







 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.