Следва

27 септември, петък - Елизабет Хърли

Какво ново: Шон Пен прегърна Мадона на премиерата на нейния и на Стивън Клайн "секретен проект". Secret Project Revolution вече е факт

Проектът, за епилог на който служи цитат от Сартр, представлява сам по себе си манифест на...

People of art преди 10 години

Преди ден в Ню-Йорк се състоя дългоочакваната премиера на "секретния проект" на Мадона и Стивън Клайн - Secret Project Revolution.

Сред първите зрители на черно-белия 17-минутен филм, заснет от поп-дивата и фешън-фотографа бяха Линдзи Лоън, Шон Пен и други звезди.

Проектът, за епилог на който служи цитат от Сартр, представлява сам по себе си манифест на революцията - тържество на свободата и, разбира се, любовта, обединяващи всички хора по света. Филмът, създаден в сътрудничество с VICE Media, вече е достъпен за свободно сваляне (заедно с ексклузивно интервю и ръкописни писма на Мадона) на BitTorrent.

Стилното кратко видео е само един от проектите в рамките на мащабната кампания Art for Freedom, в чиито рамки днес бе пусната едноименна онлайн услуга - с нейна помощ ползвателите ще могат да си разменят собствени клипчета, музика, стихове и фотографии, призоваващи към свобода на словото. 




























 



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра