Следва

НАГРАДА #6: Кой спечели скъсеното яке със златни нишки от новата есенна колекция на H&M

Сладкото гостоприемвсто на Suit Hotel Sofia

Най-впечатляващото в хотела, обаче е спиращата дъха панорамна гледка към Студентски парк и няколко планини. ...

All About Life преди 10 години

В сряда на 19 септември присъствахме на официалното откриване на Суит Хотел София (Suit Hotel Sofia). То беше под формата на пикник в Студентски парк, който се намира в непосредствена близост до хотела.
Това е третото "дете" на фирма НИКМИ или братът на Гранд Хотел София и Сентръл Парк Хотел София. Харесва ни, със звездния си блясък - 4 звезди в категорията и със 122те студиа, ателиета и апартаменти, панорамен конферентен етаж и панорамен ресторант, фитнес, подземен паркинг.

Суит Хотел София е първият хотел у нас, който предлага малко по-нестандартна концепция за обслужване на клиентите си. В концепцията са включени редица иновативни за сегмента услуги, които изцяло променят възприемането на хотелската услуга от гостите. Всеки клиент има право да ползва стаята си 24 часа, без значение от часа на нанасяне. При заявена закуска гостите получават безплатна лека вечеря. Предлагат още отстъпки за студенти и младежи, както и за хора над 55 години, месечни наеми, 24 часов фитнес и Honesty Vitamina bar (гостите на фитнеса разполагат с бар, в който сами избират и регистрират консумацията си). В храненето са заложили на натуралните и здравословни продукти, всичко се приготвя на място. Тъй като хотелът е разположен до красивия Студентски парк, от Суит Хотел предлагат пикник меню, което всеки желаещ може да си поръча, да опъне одеало в парка и да се наслади на приятен пикник. За да са напълно улеснени гостите на хотела, предлагат им се безплатни транфери до най-близката метростанция и до Музея на социалистическото изкуство.



Иновативната концепция обслужването се допълва с един изключително приятен и интересен интериор. Цветовете носят усещане за свежест и младост, без да бъдат натрапчиви, а конферентният етаж сякаш създава желане и ентусиазъм за работа. Конферентните зали са снабдени с всякаква необходима техника за да може да се осъществи всяко едно обучение или бизнес среща. Много интересно място в хотела е Брейнсторминг залата, която е снабдена с интерактивна дъска.



Най-впечатляващото в хотела, обаче е спиращата дъха панорамна гледка към Студентски парк и няколкото планини. Безкрайната зеленина се слива със синьото небе. Тази гледка носи чувство за спокойствие и свобода. Едва ли на някой би могло да му омръзне да я гледа.

От фирма НИКМИ очакват процента на българите-гости в Суит Хотел София да е много по-голям от този в другите им два хотела. Поради близостта със студентски град също се очакват повече студенти и млади хора. Ние смятаме, че всеки който реши да го посети ще остане очарован и им пожелаваме успех!

Виж още:  Гурме ресторант "Shades of Red"... на една ръка разстояние >>
 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.