Следва

Pour It Up: Риана зад кулисите на новия клип

Обичта на известните - Гай Ричи и младата му годеница Жаки с двете малки деца

След като в продължение на няколко месеца Гай Ричи бе зает в заснемането на новия си блокбастър, накрая се... 

People of art преди 10 години

След като в продължение на няколко месеца Гай Ричи бе зает в заснемането на новия си блокбастър, накрая се отдаде на заслужена почивка в компанията на младото си семейство.

Режисьорът на Snatch е хванат да отмаря по бреговете на Италия, където е за снимките на последния си филм The Man From U.N.C.L.E. 45-годишният татко е засечен да носи на конче най-малката си дъщеря, докато годеницата му Джаки Ейнсли се грижи за двегодишния им син Рафаел.

Припомняме, че след развода си с Мадона през 2008-ма, от която Ричи има голям син Роко и едно осиновено дете - Дейвид, от Мълави, британският режисьор на култови екшън филми като „Гепи” и „Шерлок Холмс” намери утеха при 14 години по-младата от него красива манекенка Джаки, малко по-късно, през 2011-та, се роди и първото им дете.

Днес Гай Ричи изглежда щастлив с майката на двете му най-малки деца, а за брака си с неповторимата Мадона казва в по-старо интервю:

„Често беше като сапунена опера, но се радвам, че го преживях. Наслаждавах му се и не съжалявам. Всъщност беше доста позитивно. Гледайки децата, които произлязоха от него, не мога да си представя друг житейски път.“





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра