Следва

Мика Стоичкова заби Иво Аръков

Pour It Up: Риана зад кулисите на новия клип

Въпреки че Риана наскоро публично се изхвърли, че партитата по нощни клубове повече въобще не я интересуват, певицата пусна в... 

People of art преди 10 години

Въпреки че Риана наскоро публично се изхвърли, че партитата по нощни клубове повече въобще не я интересуват, певицата пусна в Instagram снимки от заснемането на новия й клип към парчето Pour It Up, които са съвсем и напълно в стилистиката на нощните, при това извънредно диви, забавления.

Полупрозрачни дрешки, демонстриращи разкошната фигура на певицата, белоснежни букли, блестящи скъпоценности и томителен поглед изпод кадифени ресници - очевидно, в новото видео РиРи се е представена в образа на гламър дива, животът на която действително е "изпълнен докрай".

Виж секси снимките от видеото на певицата тук>> 



Приключвайки снимките по клипа, датата за официалната премиера на който все още не е известна, Риана отново се отправи по света, за серията концерти Diamonds World Tour - най-близката дата от които е утре в Мелбърн, Австралия.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра