Следва

ESTÉE LAUDER със световна кампания за борба с рака на гърдата

Love to quote: 5 зареждащи цитата за по-богата седмица

Единствената истинска елегантност е в ума: ако я притежавате, всичко останало идва...

Events преди 10 години

Даяна Врийланд, главен редактор на Vogue

" Единствената истинска елегантност е в ума: ако я притежавате, всичко останало идва оттам." 

Aлиша Кийс, певица



" Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че може да носите най-страхотните дрехи и най-страхотните обувки, но ви трябва е добра душа. Това е, което наистина ви прави да изглеждате така, сякаш сте готови да разтърсите света."

Джани Версаче, дизайнер



" Не следвайте тенденциите. Не позволявате на модата да ви притежава, вие сами решете какво сте, какво искате да бъдете и го изразете по начина, по който се обличате и начина, по който живеете."

Tейлър Суифт, актриса



" Уникалното и различното са следващото поколение на красотата."

Ив Сен Лоран, дизайнер



" Най-красивият грим на жената е страстта. Но козметиката е по-лесна за купуване."

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?