Следва

Обичта на известните: Брадли Купър и Сюки Уотърхаус

ESTÉE LAUDER със световна кампания за борба с рака на гърдата

Козметичната марка Estée Lauder Companies стартира ежегодното си мащабно движение за запознаване с... 

Events преди 10 години

Козметичната марка Estée Lauder Companies стартира ежегодното си мащабно движение за запознаване с рака на гърдата като мотото на тазгодишната кампания е: “Нека победим рака на гърдата. Заедно сме по-силни.”

Акцията се организира във връзка със Световния ден за борба с рака на гърдата – 19 октомври.

През последните две десетилетия инициативата на козметичния бранд привлича над 48 млн. долара, които се даряват за превенция, диагностициране и лечение на болестта, която отнема живота на хиляди жени по света.

Идеята на кампанията през 2013 година е събиране на дарения с цел подпомагане провеждането на изследвания, образование и медицинско обслужване на засегнати от заболяването жени.

Самата Евелин Лаудер, която е вицепрезидент на компанията, приема изключително отговорно своята мисия на филантроп. Именно тя е създателят на Розовата панделка като символ борбата с болестта и основател на Фондацията за изследване на рака на гърдата (BCRF), която помага за спасяването на милиони човешки животи.

За хуманната кауза Уилям Лаудер, изпълнителен председател на Estée Lauder Companies и син на Евелин, заявява, че благодарение на кампанията за запознаване с рака на гърдата е отчетен значим напредък в популяризирането на този глобален проблем, а страхът от болестта е заместен с надежда и вдъхновение.


Елизабет Хърли

Тази година лице на движението е британската кино звезда Елизабет Хърли, която е и световен посланик на кампанията.

Целият екип на Estée Lauder Companies вярва, че обединените сили и единството са сърцето на инициативата и точно те окуражават хората да победят коварната болест.

Повече информация за кампанията и как самите Вие може да се вкючите в нея може да намерите на официалната страница на марката, на уебсайта на движението: www.BCAcampaign.com, както и в неговите профили в социалните мрежи Facebook.com/BCAcampaign, Twitter: @BCAcampaign и Instagram: @BCAcampaign.

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.