Следва

"Дуети" от Питър Куилтър

Биляна Йотовска отново се съблече за Плейбой

Това е третата й поява в Мъжката Библия, но е по-запомняща се от всякога. Затова и от екипа определят Биляна като „тялото на PLAYBOY”...

 

People of art преди 10 години

Красота и перфектна форма в едно предлага новият брой на PLAYBOY още с корицата си, която е запазена за Биляна Йотовска. Това е третата й поява в Мъжката Библия, но е по-запомняща се от всякога. Затова и от екипа определят Биляна като „тялото на PLAYBOY”.

Фитнес кралицата на България в момента се готви усилено да представлява страната ни в категорията „Бикини фитнес" на финалите на престижния Arnold Classic Europe в Мадрид през октомври. Затова и съвършената й форма е по-важна от всякога, а с това радва и почитателите на списанието.

На цели дванадесет страници Биляна демонстрира перфектно тяло. Но макар и напоследък да се е отдала на строга диета и да тренира двуразово - сутрин и вечер, за нея най-добрата грижа за добрата форма си остава постоянството.


Биляна няма рецепта за хармоничната си връзка с най-популярния български културист Димитър Димитров и не може да опише отношенията им с една дума.

„Естествено, че се правят компромиси, нужни са уважение и разбиране... Но най-важна е любовта, без нея не става", смята фитнес кралицата.


Заедно със съпруга си Биляна организира на 19 октомври първия по рода си международен спортен фестивал „Ве Strong - Dimitar Dimitrov's Classic". Той ще включва най-атрактивните и зрелищни силови спортове с награден фонд 50 000 долара. С част от приходите ще се подпомогне развитието на детско-юношеския спорт в училищата.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра