Следва

We love: Sonia Rykiel пролет-лято 2014

Б като Библия, Б като Блог

Защо? Защото сме в Париж, защото се снимаме на фона на Айфеловата кула, защото въпреки елегантно високия...

All fashion преди 10 години

Jump!

Защо? Защото сме в Париж, защото се снимаме на фона на Айфеловата кула, защото въпреки елегантно високия ток, вталеното сако и скини панталона, ни е удобно, щастливо, игриво.

Постът обаче има друга цел - да демонстрира удоволствието да носиш новата чанта с кауза на Tommy Hilfiger и кефът от това да си млад и готин и да решаваш сам как да живееш живота си.

Още за каузата, стимулиращото скачане и други модни истории четем в блога, а ние продължаваме с още вдъхновяващи блог спирки надолу:















parkandcube.com


Монохромен микс







Няколко цвята черно, после сиво, на места прекъсва с бяло, пак има сиво, и завършва с акварелен принт върху жестоките кецове на платформа. Дължините са четири, наслагани една върху друга.

В детайли - копчета, ципове, пачуърк на чантата, шапка, прозрачни рамки, закопчана якичка на ризата.

Резултатът - интересен монохромен микс, който помниш.

kingdomofstyle.typepad.co.uk

Зелените нокти на вампира







Супер свеж, супер енергизиращ супер маникюр, който подсказва желание да си готин, без да се престараваш с детайлите. Стилът е френски, цветовете - зелено и черно. Подхождат му червени устни, леопардов чепик и един коктейл в ръка по вечерно време.

stylescrapbook.com

Обичаме тези дънки...







... И така, и иначе, и по онзи начин. Всъщност, обичаме кройката, избелелия цвят и това колко са секси. Моделът може да бъде само един, най-добрият в света, и носи етикета Acne


lefashionimage.blogspot.com

Пристанището, на което имаш всичко

























Искаме и ние там. На мястото, където къщата е ветроходна яхта, килимите се продават на пътя, всички носят къси гащи върху слънчев тен, а банският е единственото необходимо бельо.

modedamour.com
 

More All fashion