Следва

Какво ново: Марк Джейкъбс официално напуска поста креативен директор на Louis Vuitton

We love: Sonia Rykiel пролет-лято 2014

Пролетно-лятната колекция на Sonia Rykiel е смислово разделена на 4 основни вида линии от новия креативен...

All fashion преди 10 години

Един от типично френските и любими на аудиторията брандове, заради сладката и атлетично елегантна комбинация от младежки кройки и луксозни материи.

Пролетно-лятната колекция на Sonia Rykiel е смислово разделена на 4 основни вида линии от новия креативен директор на марката Geraldo da Conceicao, където голфът среща райската градина, а пух и сатен се противопоставят на Бел дьо Жур рокли, тип леки романтични нощници.

Нюансите в пролетното дефиле изглеждат сякаш преливат едни в други и се създава неповторимо чувство за хармония: опушен графит, шоколадово кафяво, нежни лимонови акценти, бледо фламинго, малко бордо и много пастелен беж и злато.

Мотивите на едри тропически хибискуси и орхидеи красят иначе изчистените рокли със средна дължина, а женската талия е деликатно подчертана от цветна сатенена панделка. Друг грабващ вниманието ни детайл са разкошните яки, които се спускат почти до земята и прекрасно биха заместили класическите връхни дрехи. 

Безспорно е, че Жералдо е създал великолепно изглеждащ меланж от материи, цветове и кройки, които сякаш нагледно демонстрират колко променлива може да бъде истинската женска същност.



Сред любимите ни ансамбли от тази съвсем носима колекция са полата до под коляно с тишърт с изрязано обло деколте и костюмът от широки скъдени панталони и разкопчано сако с двуредно закопчаване в кремав нюанс на бялото.

От безупречно женствената колекция, която поднасяше само красив модел, след красив модел, странно, но не в лошия смисъл, ни бе само присъствието на бялата спирала върху миглите.
Виж този бюти акцент от дефилето на Sonia Rykiel и сподели дали ти харесва тук>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.