Следва

Първият кадър: Дария Вербови е лицето на Isabel Marant за H&M

Някои рискове на стила - Лора Караджова на сцената на "Музикална aкадемия"

Снощи зрителите помолиха Лора Караджова да напусне шоуто "Музикална Академия", като й дадоха едва 33% от своите гласове...

All fashion преди 10 години

Снощи зрителите помолиха Лора Караджова да напусне шоуто "Музикална Академия", като й дадоха едва 33% от своите гласове.

Младата дама е много симпатична и действително прави всичко по силите си, за да оцелее в света на шоубизнеса, пък бил той и нашенския шоубизнес, да се отскубне някак от сянката на баща си и да се надскочи.
Което е чудесно на общия фон, в който повечето хора не го правят.

Не успя снощи, вероятно защото все пак, колкото и да си секси, сценичен, симпатичен и прочее С-та, има други неща, които са много, много по-важни. Като глас, талант, харизма.

Пожелаваме на Лора успех, но не можем да престанем да си представяме вчерашния й стилистичен избор.



Певицата излезе първо в някакъв особен микс от два вида чорап, къси гащи, естествено дънкови, червено яке с едни такива въз широчки и длъжки ръкави, плюс нещо като златно колие с висящи букви отдолу в комбинация с много едри пластмасови халки в черно и доста високи обувки. Всичко щеше да може да се преглътне, ако не беше уникалния завършек - луксозно завъртян кок със страничен наклон, в който за разкош бе затъкната кариочка с панделка на точки.



Може би по-сценично адекватен все пак бе вторият тоалет на Лора - тежко ламе на секси гащеризон в черно с блестящо, с кройка по тялото и силно разголено деколте. И тук всичко щеше да е Ох и Ах, и наистина трябва да се признае, че на момиче като Лора - с хубава фигура и нахакан характер - подобен нахален тоалет би стоял чудесно, ако не беше недоразумението в горната част на цялото. Отново видяхме затормозяващо подредения, "възрастен", завъртян някак накриво кок на Лора, в който този път за повсеместен ужас бе втъкнато огромно черно цвете от изкуствена материя, което в комбинацията с едрите, поклащащи се, ужасни обеци и силно акцентирания ансамбъл надолу просто няма как да се опишат освен като тежко модно недоразумение.

За да не сме голословни, ето и рецептата - как трябваше, за да може с малко да се постигне много, много, ама много повече!



Представяме си следното: Косата на девойчето е пусната - Лора има хубава, чуплива коса в красиво светлорус цвят. Тя е леко намачкана с пяна или морска сол и дискретно оформена около лицето така, че да е много секси. Никаква китка, абсолютно по никакъв начин. Оставяме този същия гащеризон, с няколко реда дълги блестящи синджири и перли, до пъпа чак, и предпочитаме задължително червени, а не уморено зеленикави, нокти. Изхвърляме и тези ботички, като на тяхно място слагаме един добър, много висок, прост на пръв поглед, но скъп сандал с каишки. А, и хвърляме бутафорните обици.

Отделно отправяме адмирации към майката на Лора - госпожа Караджова, за премереното и интелигентно поведение по време на шоуто, както и за добрия стил /на снимката най-горе вдясно на съпруга си/.
 

More All fashion