Следва

Нюйоркското време на Кейт Спейд

PFW: Дефилетата - Jean Paul Gaultier пролет - лято 2014

Шоу за таланти… Коко Роша, Джоан Смолс, Карли Клос… 60-те, 70-те, 80-те… всички тези и още много ала...

All fashion преди 10 години

Шоу за таланти… Коко Роша, Джоан Смолс, Карли Клос… 60-те, 70-те, 80-те… всички тези и още много ала Готие елементи оформиха невероятно забавното дефиле на Маестрото за новия сезон на 2014 в Париж.

Оригиналността винаги е била сред достойнствата на французина, въпреки че новата му пролетно-лятна линия е по-скоро спортна и младежка, вместо типично в негов стил провокативна, съблазнителна, безкрайно женствена и с много, много смела.

Черна кожа, деним, прасковено и бежово, бухнали и асиметрични кройки, хипи цветя и широки бохо панталони, лъскави и прозрачни материи, Готие прави едно околосветско пътешествие през любимите си модни епохи и селектира с лекота и бохемско небрежие онова, което му харесва.





Виждаме секси 60-тарски вталени рокли и бюстиета, тюл и дънки, въздълги и свободни поли в беж, окъпани в дантела ансамбли. Виждаме и кабаретното излъчване, и ярките цветове, любими през 80-те, както и хипарските обаятелни тоалети на 70-те.



Действително дефилето на Готие може да се сравни с един същински спектакъл и въпреки че това далеч не е най-добрата му колекция от гледна точка на Уау-ефекта, определено могат да се отделят някои твърде интересни и атрактивни предложения за пролетта, или с две думи - всеки може да открие частица от себе си и любимия си стил в чисто новата колекция на един от най-палавите френски топ дизайнери.  









More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.