Следва

Никой не може да спре разврата на Майли, или историята на неуспешния опит на Шиниъд О'Конър...

Силна доза откровение, чувственост и сексапил от Риана за Glamour

Риана и Робин - двете страни на една златна монета...

People of art преди 10 години

С къса черна и много къдрава коса Риана позира за октомврийската корица на GLAMOUR. Облечена в черно и бяло певицата изглежда свежа и естествена, напук на натоварения си начин на живот и в съвсем приятелски разговор говори за своите модни икони, славата и безстрашието, което носи в себе си...

Ето и какво казва в броя на Glamour:

GLAMOUR: Ти остави Барбадос преди 10 години, стана от Робин - Риана, коя си ти, когато днес се прибираш у дома?  
RIHANNA: Когато хората ме наричат Робин, започвам да се оглеждам, защото имам чувството, че някой ме познава . Робин е тази, която съм аз всъщност, Риана – това е човекът, който хората са създали, Риана - е идеята за това, което съм аз.

GLAMOUR: Не е толкова отдавна времето, когато си била ученичка, чували сме, че си имала проблеми тогава и училищните години не са били никак лесни за теб...
RIHANNA: Дразнех се на всичко свързано с училище, много хора се заяждаха непрекъснато с мен. В началото беше заради по-светлия ми цвят на кожата, когато пораснах заради гърдите ми... Но аз не се определям като жертва, дори съм благодарна за това! Мисля, че тези преживявания са стратегически заложени в съществуването ми, за да мога днес толкова лесно да приема целия bullsh-t, който се излива за мен.



GLAMOUR: Какво те дразни днес?
 Как се справяш с цялото това внимание насочено към личността ти?
RIHANNA: Има неща, които просто не съм в състояние да правя повече, като да се разхождам спокойно например. Имам чувството, че съм под наблюдение. Винаги. Харесва ми да събирам тен топлес, искам да го правя, но знам че вероятно никога няма да ми се случи отново без да бъда обезпокоена.

Дори и да съм в спалнята си и завесите да са дръпнати, имам странното усещане, че някой папарак ще ги дръпне и ще започне да снима. 

GLAMOUR: Въпреки всичко това, имаме усещането, че все пак хората не те познават... 
RIHANNA:
Аз знам коя съм! За мен е важно във всеки един момент аз да съм наясно коя съм и какво искам. Няма начин всички да ме познават. Хората съдят за личността ми от няколкото снимки и вестникарски заглавия, но това не е достатъчно...

GLAMOUR: Е, те имат и твоята музика...
RIHANNA: Разбира се, че я имат! Музиката ми помага много да разкажа историята си. Но има още толкова много неща, които не са музика...



GLAMOUR: А как приемаш хората, които не те харесват? Обръщаш ли им внимание?
RIHANNA: Не можеш да промениш този, който си, нито да избягаш от хората, които не те харесват. Те ще те нападат до момента, в който не те видят размазан на земята! Само че в момента аз все още не съм се разбила, и все още държа всичко под контрол.

GLAMOUR: Изглеждаш доста безстрашна...
RIHANNA: Трябваше да си върна безстрашието, защото го бях оставила за известно време. Преди няколко години майка ми ми каза: "Виждам нещо различно в твоите очи, което никога не съм виждала... - страх! Това не си ти, Робин."

Е, аз просто искам отново да бъда ОК със себе си!

GLAMOUR: 
За какво още те е вдъхновявала майка ти?
RIHANNA: Любовта ми към модата или по-точни възхищението ми към нея започва от майка ми. Постоянно я наблюдавах как се облича. Тогава беше на възрастта, на която съм сега и беше толкова нежна и ефирна, а аз бях такава мъжкарана.



GLAMOUR: Има ли и други жени, на които си се възхищавала?
RIHANNA: О, Боже, шегувате ли се? Никол Ричи! Тя ме вбесява, защото е толкова добра! Но знаете ли кой е най-добрият в това и винаги е бил? Принцеса Даяна. Тя изглеждаше страхотно във всичко. Носеше тези луди шапки и палта в по-голям размер... обожавах всичко, което тя обличаше.





В момента Рири е в Австралия, където протича част от турнето ѝ Diamonds World Tour, а в края на месеца ще се отправи към Африка и Средния Изток. Междувременно дамата намира време да се появява на важни събития и да позира за някои списания.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра