Следва

Практичният деним гайд или как да си изберем джинси

PFW: Дефилетата - Elie Saab пролет - лято 2014

 Ревютата му никога не се отличават кой знае колко от предните, при все това са извънредно... 

All fashion преди 10 години

Ливанецът Ели Сааб е от онези дизайнери, който жените простичко и без думи просто боготворят. Ревютата му никога не се отличават кой знае колко от предните, при все това са извънредно красиви.

Асоцииран по правило с червения килим и облеклата за супер тържествени поводи, включително сватби, и този път Сааб показа точно такава - женска, секси, преластителна, тържествена, дълго до земята или много къса, но обезателно с прелестни детайли дрехи, при това почти само и единствено рокли. Ако трябва да извикаме в ума си само една единствена дума, за да асоциираме Ели Сааб, то тя ще е именно Рокля.

Фантастични рокли, в чудесни драматични цветове, с много ръчно пришити красоти под формата на стилизирани копринени цветчета, щедро изсипани кристали, бисери и драперии, нашивки, дантели и прочие, неизменно призвани да подчертаят съблазнителните форми на женското тяло.

Едва ли тази колекция - Пролет/Лято 2014 - на маестро Сааб ще учуди някого. По-важното е обаче, че няма и да разочарова.

Насладата идва отново от бал-тематиката, с изобилие от етнически мотиви, рюшове, бродерии и дантела, нежна цветова гама и, естествено, разнообразни силуети - такъв вижда новия сезон властелинът на женските мечти.

За през деня той предлага изискани комплекти от шорти и ажурни блузи, както и много интересни сукмани, за вечерта - кутюрни макси рокли и комбинезони, които - да определим ли срок! - скоро ще видим на всички червени килими по света.  














 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.