Следва

4 октомври, петък - Кейт Мос

KIDS Програмата стартира с благотворителна кауза Чудесата са лесни

Този месец Програмата Медия Груп порасна освен с още една година, и с още един член на своето семейство...

Health преди 10 години

Този месец Програмата Медия Груп порасна освен с още една година, и с още един член на своето семейство! KIDS Програмата е нова секция в сайта programata.bg, посветена на децата и техните родители. Макар да носи името „детски”, блогът е насочен към родителите, на които дава пълна и ежедневно обновявана информация и полезни идеи как да разнообразят времето на своите малчугани. Освен добре познатите от съдържанието на Програмата теми (кино, театър, изложби и музика), KIDS Прогрaмата публикува всекидневно разнообразно инфо за интересни занимателни и образователни събития и програми, нови книги, класически и дигитални игри, насочени към децата. Вижте повече на kids.programata.bg.

Програмата реши да обвърже дългосрочно своя нов детски блог с благотворителната дейност на сдружение Прегърни ме и да помага в грижата за онези прекрасни малки хора, които са надарени с особен талант, но са лишени от родителска грижа.

Сдружение Прегърни ме събират даровити деца от различни домове, които имат нужда от малко помощ, за да повярват в себе си и търсят за тях пространство и вдъхновение. Под мотото „Чудесата са лесни” от началото на октомври KIDS Програмата и сдружение Прегърни ме стартират първата си съвместна благотворителна кампания, която ще набира средства за тяхна собствена работилница - с sms на номер 17 777 с текст DMS ATELIE.
Първият посланик на кампанията Чудесата са лесни е Гери Турийска – млад писател, автор на някои от най-добрите текстове на песни, вокал на група RUBIKUB, идеолог на Пощенска кутия за приказки. Какви събития ще популяризират кампанията и кои са другите й “магьосници” ще разберете съвсем скоро.

Подробности за кампанията можете да намерите в специалната секция в блога kids.programata.bg.
 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.