Следва

Мадона реши да приеме исляма?

Обичта на известните и техните бебета - Аксел Джак и Ейс Кнут

Докато едни звездни родители се стремят колкото може повече да крият децата си от интереса на публиката, други... 

People of art преди 10 години

Докато едни звездни родители се стремят колкото може повече да крият децата си от интереса на публиката, други - напротив, предпочитат и се чувстват щастливи от възможността да ги покажат на всички, за да споделят радостта си или просто да подхранят известността си.

Сред тези, които наистина харесват момента със социалното споделяне на епизоди от личното щастие, първи сред равни определено са звездните семейства Фърги - Джош Дюамел и Джесика Симпсън - Ерик Джонсън.

Фърги и Джош публикяваха най-първата снимка на първородния си син Аксел Джак едва седмица след раждането на момченцето, и от този момент регулярно споделят сладки снимки на младежа. Вчера например Джош постна в своя Instagram снимка на Аксел с надпис: Готвим се да погледаме мач с моя малък приятел.

Дебютът на второто дете на Симпсън - сина Ейc Кнут - също се състоя само две седмици след раждането. Първата снимка на момченцето се появи на корицата на US Magazine, а днес Джесика пусна в своя Instagram свеж кадър, честващ "мини"-рождения ден на Ейс, вече на цели три месеца.


Джош Дюамел ще гледам футбол със сина си Aксел


Аксел Джош Дюамел


Джесика Симпсън празнува три месеца на сина си - Ейc Кнут



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра