Следва

Дизайнерът Джио Диев: За Мадона в обувките му и новия must-have

Скарлет Йохансон е най-секси, обяви Esquire

Списание Esquire призна Скарлет Йохансон за "най-секси жената в света", при това не за първи път. Същото... 

All fashion преди 10 години

Списание Esquire призна Скарлет Йохансон за "най-секси жената в света", при това не за първи път. Същото звание актрисата получи от изданието и през 2006 година.

Миналата година, "топ-секси" по версията на списанието стана Мила Кунис, по-преди Риана, Минка Кели, Кейт Бекинсейл, Холи Бери и други.

В интервю за Esquire Йохансон разказва за отношенията си със съпруга си Роман Дориак:

Не мислех, че съм ревнива до такава степен, докато не срещнах него, моят единствен, моят съпруг. По-рано нямаше никого. Не защото по-малко съм ценяла мъжете си, но този път, най-сериозно, хич не ми е все едно.

За факта на признаването й за Най-секси жена на планетата, при това два пъти, Скарлет казва:

Аз ли съм единствената, която е побеждавала два пъти? Тогава съм поласкана. Вече съм на 28, а в киноиндустрията това значи, че скоро ще започнат да ми предлагат роли на майки. А после ще престанат да предлагат и тях.

Гледайки сесията за мъжкото списание, смеем да твърдим, че Скарлет няма да бъде достигната скоро от тази участ. И не защото в ролята на майка няма да е също толкова страхотна...











 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.