Следва

Палтата на есен-зима 2013 - 50 страхотни достъпни модела

Палтата на есен-зима 2013 - 15 прекрасни модела

В есента и зимата на 2013 носим палто по категорична необходимост. Тази дреха е абсолютен must havе...

Shopping преди 10 години

Сезонът на палтото. Боготворим го, защото е дълъг, нежен, богат на хиляди възможности, елегантен и обещаващ.

В есента и зимата на 2013 носим палто по категорична необходимост. Тази дреха е абсолютен must have, първенството й в гардероба е 100-процентово, защото е най-женственото нещо, в което можем да се облечем през студените дни и нощи. Захвърляме далеч пухенките, оставяме коженото яке в познатия му вид за най-лежерното настроение, а елеците от пух изобщо не са тема на разговор.

И остава ТО, нашето прелестно палто. По-добрите образци, разбира се, са от най-фин кашмир и съвършено мека вълна, най-добре и ламска, но в списъка на харесани от нас екземпляри има още чудесни палта от смесени тъкани, леки манта за ден като днешния, топъл и мек, по-спортни идеи за много натоварените дни или пък за онези, които обичат да прескачат до извънградската си къща във всеки възможен миг.

Изборът е огромен, това, което харесахме ние, е най-общо в тенденциите на сезона - бледо розово и бежово в цветовете, заедно с тъмносиньото, черното, меланжа. Обемът е силно препоръчителен, двуредното или едноредно закопчаване е въпрос на избор, а сто хилядите поне комбинации са предмет на собственото ни виждане за нещата.

Ако предпочитаме, интерпретираме Prada, като носим палтото като център на Вселената, като му слагаме само колан, за да инжектираме още малко индивидуалност и сандали, защото е красиво така. 



Ако пък ни харесва повече, караме палтото да ни служи като царски офицер, и така и да изглежда върху нас - строго, дисциплинирано, фантастично силно. Като при Versace 



Или пък си пожелаваме силно да е точно като при Louis Vuitton - палтото в услуга на миниатюрната ни рокля отдолу или тя, миниатюрната рокля, в услуга на него - страхотното дълго и топло вълнено палто. 


 

More Shopping