Следва

Лорин Хил излезе от затвора

Дъщерятя на Еминем стана Кралица на бала

Изглежда, сякаш беша вчера, когато Еминем изгря на музикалната сцена, а още по-скоро ни се струват дните, когато хлапето на рапъра изгря в песента му Mockingbird...

People of art преди 10 години

Изглежда, сякаш беша вчера, когато Еминем изгря на музикалната сцена, а още по-скоро ни се струват дните, когато хлапето на рапъра изгря в парето Mockingbird, където е все още бебе. Спомняме си я и от песента "My Dad's Gone Crazy", където малката казва точно какъв е баща й, но като се замислим от тогава са минали цели 10 години.

И за това време русото и сладко момиченце, възпявано в песните на татко, се е превърнало в истинска млада дама... при това доста красива и със заслужена титла за това си качество от съвсем скоро.

17-годишната Хейли Скот Медърс спечели титла от типа "Кралица на бала", след като бе избрана за Homecoming Queen в своята гимназия в Мичигън чрез гласуване. Наследничката на най-успешния бял рапър в историята, която по неговите собствени думи е най-големият приоритет в живота му, е била коронована след футболната среща между Big Reds и Anchor Bay High School на игрището на гимназията Chippewa Valley, в която учи последна година.



Според репортажите на местните медии Еминем дори е бил в сградата на гимназията, но не се появил на самата церемония, за да не отвлича вниманието от дъщеря си. Заедно с нея е била майка й Ким, с която Еминем се разведе за втори път през 2006 г. и дели попечителството на Хейли.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра