Следва

Незаменимият докторски модел - Club Monaco

Б като Библия, Б като Блог

Страхотен разказ по преживяно след посещение в един автентичен китайски арт магазин, принадлежащ на...

All fashion преди 10 години

Толкова много микс

... И то съвършен. И напълно постижим с тренди панталоните с камуфлажен принт, стария дантелен топ и чантата с неонов джоб отпред. Истински учебникарски пример по миксиране на уж невъзможни и несъпоставими, пък толкова приличащи си едно до друго неща. 














sincerelyjules.com

Да си изядеш пръстите, когато дойдат портокалите











А като стана дума за възможни невъзможни комбинации, този рибен такос, напълнен с червени и жълти портокали, е странната, но вдъхновяваща за експерименти рецепта на седмицата, която непременно ще опитаме. Ефектът, казват, е да си оближеш пръстите! 

lateafternoonblog.com


Златото и белите панталони на Хонг Конг















Страхотен разказ по преживяно след посещение в един автентичен китайски арт магазин, принадлежащ на съпрузите Фунг Минг и Том - той владее калиграфското изкуство и прави разкошни рисувани покривки за луксозния Hermes, a тя е дизайнер на вълшебни бижута, които виждаме върху ръцете на любим блогър. 

karlascloset.com


Фестивално топло























Контрастът на фото архива с мрачната студена есен ни кара да мечтаем за по-топли места, по-студени питиета и по-къси топове, където фестивалите са като кино прожекциите, а забавлението е в цялата си пълнота. 

abeautifulmess.com

Амалфи: има ли толкова цвят?



























































И още лято, портокали, цвят и настроение с морското приключение на три момичета в едно от най-красивите места на планетата - Амалфи, Италия... Без думи, нека снимките говорят.

garypeppergirl.com
 

More All fashion