Следва

Най-добрата коктейлна рокля

Из „Хубава жена” с Джулия Робъртс

Първата реакция към операта е много силна. Или се влюбваш в нея, или я намразваш. Ако я обикнеш, е завинаги. Ако ли не, може и да се научиш да я цениш, но никога няма да стане част от душата ти....

All fashion преди 10 години

Първата реакция към операта е много силна. Или се влюбваш в нея, или я намразваш. Ако я обикнеш, е завинаги. Ако ли не, може и да се научиш да я цениш, но никога няма да стане част от душата ти.

Из „Хубава жена” с Джулия Робъртс

След последния спектакъл „Дон Карлос”, на който се вдъхновявахме повече от 3 часа, чувството ни за него сякаш остава като пресен спомен за доста продължителен период от време.

Посещението на подобен спектакъл винаги се смята за престиж от висша класа, който в миналото е бил достъпен единствено за аристокрацията. Днес операта е отворено за всички изкуство, което заслужава да бъде видяно и оценено поне веднъж в живота. В този ред на мисли в Софийската опера тази седмица може да се насладите на оперите „Аида” на Верди, „Евгений Онегин“, както и други заглавия.

Посещаването на опера, разбира се, винаги е свързано с елегантен дрескод. Преди обаче да посегнете към роклите с шлейф или да изпаднете в тих ужас, че нямате подходящи дрехи, нашите модни съветници Fashion Days идват на помощ. Да, елегантността е водещият елемент, но това не означава автоматично да бъдем скучни или да заложим на тоалет, който ни кара да се чувстваме некомфортно.

Затова смело добавяме свежи цветове и повече детайли в облеклото си; към минималистичен аутфит в черно или сиво добавяме шапка борсалино, стилето и палто в нестандартен нюанс или принт; залагаме на ярка рокля и интересна чанта, които чудесно се връзват с по-семпъл тренч в беж и обувки. Един красив шал, независимо дали е обсипан с флорални или животински мотиви, винаги може да направи чудеса с визията, както и добре подбраните бижута.

Все пак не забравяме, че в основата линията е задължително елегантна и не прекаляваме с елементи, а ги дозираме така че хем да се чувстваме добре в кожата си, хем да пасваме перфектно на въпросното събитие.

Ето и предложенията на Fashion Days, които могат да бъдат както извор на идеи и вдъхновение, така и страхотен пример за едновременно издържани и разчупени аутфити.




Класическият тоалет залага на стилна рокля до коляното в акварелни сиво-черни принтове Guess 144. 90 BGN, изчистени токчета с лек змийски мотив Rachel Zoe 249. 90 BGN, винтидж чантичка с метална дръжка от Chanel, часовник с кръгъл циферблат и женствена кожена каишка в лила на Ferragamo 1109. 90 BGN, а за да ни бъде топло в есенните нощи - пухенка в шоколадово кафяво Juicy Couture 164. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg





В женствената визия откриваме леко загатнат сексапил в лицето на червената рокля Red Valentino 439. 90 BGN и в перфектно пасващият й тренч с бежов фон, изпъстрен с флорален принт отново Red Valentino 819. 90 BGN. Кокетна чантичка от черна кожа с къси дръжки и изящна златна дръжка 609. 90 BGN и велурени боти на висок ток 207. 90 BGN придават повече сдържаност на иначе по- ярките нюанси във визията. А бижутата с форма на сърца с панделки от Juicy Couture 55. 90 BGN са черешката на аутфита.

Всички продукти са от fashiondays.bg



И накрая - ако идвате директно от офиса, това съвсем не значи, че трябва да се преобличате след работа. Пола-молив от Woldorf 214. 90 BGN с риза с лек пеплум акцент Red Valentino 489. 90 BGN са прекрасна и стилна основа, която се нуждае от няколко освежаващи детайли. Защо не червено стилето Paris Hilton 114. 90 BGN, чанта с кубична форма, в лъскава червено-черна кожа LoveMoschino 179. 90 BGN, малки сребърни обици Maiocci 68. 90 BGN и часовник мъжки тип Lancaster 180 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg

Операта е един чудесен повод не само да се запознаем с този тип изкуство, но и да открием една своя много по-елегантна и аристократична черта, която трудно бихме могли да проявим в ежедневното тичане по задачки. Добрият стил има различни измерения, а всяко събитие е едно ново фешън изживяване.

Evey day is a Fashion Day!
 
Още модни предложения можеш да видиш тук>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.