Следва

Най-добрата коктейлна рокля

Из „Хубава жена” с Джулия Робъртс

Първата реакция към операта е много силна. Или се влюбваш в нея, или я намразваш. Ако я обикнеш, е завинаги. Ако ли не, може и да се научиш да я цениш, но никога няма да стане част от душата ти....

All fashion преди 10 години

Първата реакция към операта е много силна. Или се влюбваш в нея, или я намразваш. Ако я обикнеш, е завинаги. Ако ли не, може и да се научиш да я цениш, но никога няма да стане част от душата ти.

Из „Хубава жена” с Джулия Робъртс

След последния спектакъл „Дон Карлос”, на който се вдъхновявахме повече от 3 часа, чувството ни за него сякаш остава като пресен спомен за доста продължителен период от време.

Посещението на подобен спектакъл винаги се смята за престиж от висша класа, който в миналото е бил достъпен единствено за аристокрацията. Днес операта е отворено за всички изкуство, което заслужава да бъде видяно и оценено поне веднъж в живота. В този ред на мисли в Софийската опера тази седмица може да се насладите на оперите „Аида” на Верди, „Евгений Онегин“, както и други заглавия.

Посещаването на опера, разбира се, винаги е свързано с елегантен дрескод. Преди обаче да посегнете към роклите с шлейф или да изпаднете в тих ужас, че нямате подходящи дрехи, нашите модни съветници Fashion Days идват на помощ. Да, елегантността е водещият елемент, но това не означава автоматично да бъдем скучни или да заложим на тоалет, който ни кара да се чувстваме некомфортно.

Затова смело добавяме свежи цветове и повече детайли в облеклото си; към минималистичен аутфит в черно или сиво добавяме шапка борсалино, стилето и палто в нестандартен нюанс или принт; залагаме на ярка рокля и интересна чанта, които чудесно се връзват с по-семпъл тренч в беж и обувки. Един красив шал, независимо дали е обсипан с флорални или животински мотиви, винаги може да направи чудеса с визията, както и добре подбраните бижута.

Все пак не забравяме, че в основата линията е задължително елегантна и не прекаляваме с елементи, а ги дозираме така че хем да се чувстваме добре в кожата си, хем да пасваме перфектно на въпросното събитие.

Ето и предложенията на Fashion Days, които могат да бъдат както извор на идеи и вдъхновение, така и страхотен пример за едновременно издържани и разчупени аутфити.




Класическият тоалет залага на стилна рокля до коляното в акварелни сиво-черни принтове Guess 144. 90 BGN, изчистени токчета с лек змийски мотив Rachel Zoe 249. 90 BGN, винтидж чантичка с метална дръжка от Chanel, часовник с кръгъл циферблат и женствена кожена каишка в лила на Ferragamo 1109. 90 BGN, а за да ни бъде топло в есенните нощи - пухенка в шоколадово кафяво Juicy Couture 164. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg





В женствената визия откриваме леко загатнат сексапил в лицето на червената рокля Red Valentino 439. 90 BGN и в перфектно пасващият й тренч с бежов фон, изпъстрен с флорален принт отново Red Valentino 819. 90 BGN. Кокетна чантичка от черна кожа с къси дръжки и изящна златна дръжка 609. 90 BGN и велурени боти на висок ток 207. 90 BGN придават повече сдържаност на иначе по- ярките нюанси във визията. А бижутата с форма на сърца с панделки от Juicy Couture 55. 90 BGN са черешката на аутфита.

Всички продукти са от fashiondays.bg



И накрая - ако идвате директно от офиса, това съвсем не значи, че трябва да се преобличате след работа. Пола-молив от Woldorf 214. 90 BGN с риза с лек пеплум акцент Red Valentino 489. 90 BGN са прекрасна и стилна основа, която се нуждае от няколко освежаващи детайли. Защо не червено стилето Paris Hilton 114. 90 BGN, чанта с кубична форма, в лъскава червено-черна кожа LoveMoschino 179. 90 BGN, малки сребърни обици Maiocci 68. 90 BGN и часовник мъжки тип Lancaster 180 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg

Операта е един чудесен повод не само да се запознаем с този тип изкуство, но и да открием една своя много по-елегантна и аристократична черта, която трудно бихме могли да проявим в ежедневното тичане по задачки. Добрият стил има различни измерения, а всяко събитие е едно ново фешън изживяване.

Evey day is a Fashion Day!
 
Още модни предложения можеш да видиш тук>>

More All fashion