Следва

Street style вдъхновения... Sweater and The Beauty

Какво ново: Джесика Алба уволни стилиста си Брад Горески заради враждата му с Рейчъл Зои

Джесика Алба от достатъчно дълго време се справя чудесно на полето на стила и е една от малкото... 

All fashion преди 10 години

Джесика Алба от достатъчно дълго време се справя чудесно на полето на стила и е една от малкото знаменити холивудски дами, които до този миг не са забелязвани в очевидно фиаско на червения килим. Защо тогава се наложи на 32-годишната актриса да уволни своя звезден стилист Брад Горески, с когото чудесно си партнира в последните две години?

Американският таблоид Radar Online първи съобщи за разместването на иначе спокойните пластове около Джесика, като скоропостижно разчовърка въпроса и не без помощта на осведомени източници, разбира се, установи: приятели на Алба подозират саботаж!

Малък поглед към историята на кариерата на Горески: "открива" го друг звезден стилист - Рейчъл Зои и му помага да се прочуе, поканвайки го в своето риалити The Rachel Zoe Project. Но партньорството много скоро прераства в класическа история за борбата между учител и ученик, когато Брад отвежда част от селебрити-клиентите на Зои и открива собствено телешоу.

Както съобщават запознатите, именно заради враждата му със Зои, Алба се отказва от услугите на Горески, като взима това решение не сама, а с помощта на нейните и на Рейчъл общи приятели:

Приятелите на Рейчъл, които са едновременно близки и до Джесика, повлияват на звездата в решението й да се раздели с Горески.


Джесика Алба и Брад Горески

Сега Зои може да се радва на загубата на своето екс-протеже, но няма да може да се поздрави с едновременното спечелване на Алба за клиентка, тъй като актрисата има ред претенции към стилистката:

"Джесика няма да се прехвърли на Рейчъл заради твърде честите оплаквания от клиентите й, че не им отделя достатъчно време", злорадстват запознати с пикантната интрига.

Доколкото е известно, в момента Алба се ползва от услугите на творческото дуо Емили Кърент и Мерит Елиот.

В същото време Брад, по думите на модни инсайдери, "оплаква" горко загубата - Джесика е била неговата любима и най-предана клиентка, на която той не веднъж е изразявал благодарност за лоялността и доверието.

Със снимките тук можем на воля да "поносталгираме" заедно с Брад, като си спомним някои от наистина ефектните му попадения за Алба. 


Джесика Алба и Брад Горески


Рейчъл Зои и Брад Горески
















More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.