Следва

Най-важните мини трендове на пролетта - Жилетки

Кейт Мос, Рита Ора, Джорджия Мей Джагър на партито на Rimmel London: 180 Years Of Cool Party в Лондон

Миналата вечер Кейт Мос, Рита Ора и Джорджия Мей Джагър се появиха на партито на...

All fashion преди 10 години

Миналата вечер Кейт Мос, Рита Ора и Джорджия Мей Джагър се появиха на партито на Rimmel London 180 Years Of Cool Party в Лондон. Момичетата са видимо в превъзходно настроение, позират пред камерите и се забавляват с многобройните гости.

Трите красиви жени са освен в чудесно парти настроение, и в чудесни парти комбинации. Безукорна, както е обичайно, Кейт Мос е в черно с много кристали и два акцента, които стоят наистина чудесно - клъчът от змийска кожа и кадифеният шал около врата. Джорджия - в уникална мини рокля с жестоко количество кристали и мъниста, плюс убийствено готина прическа и великолепен грим. Рита - в кариран костюм с апликации, палави коса и червило и високи боти с връзки.

И Мос, и Ора, и Джагър са рекламни лица на козметичната компания. Припомняме, че Кейт снима заедно с фотодуото Инес ван Ламсверде и Винуд Матадин рекламната кампания за пролетно-лятната колекция на гримовете на Rimmel. Освен това британския супермодел не е само лице на известния бранд - тя лично създаде линия лакове за нокти, вдъхновена от персонажите на легендарния клуб Studio 54.

Джагър пък попълни портфолиото си от престижни ангажименти като снима сесия за рекламата на новите продукти на английската марка, като прие образа на една от иконите на 60-те - Туиги.

Рита Ора е най-новото лице на колекция на бюти-производителя, която ще бъде пусната в продажба през февруари 2014 година. Линията, рекламирана от звездата, ще се състои от червила за устни и лакове за нокти.


Рита Ора и  Кейт Мос


Джорджия Мей Джагър и  Кейт Мос








Кейт Мос и Джейми Хинс















Но, да се върнем отново на парти стила на трите момичета. Коя визия все пак ви спечели от раз: на Кейт, на Рита или на Джорджия.

В анкетата.

Анкета

Коя визия ви спечели от раз?

More All fashion