Следва

Сандра Бълок - шеметна в Stella McCartney на премиерата на "Гравитация" в Лондон

Скай Ферейра пусна обложката на дебютния си диск

Скай Ферейра анонсира най-накрая обложката на дебютния си албум след дълго, почти безкрайно... 

Music преди 10 години

Скай Ферейра анонсира най-накрая обложката на дебютния си албум след дълго, почти безкрайно протакане, може би по пр-съображения, а може би не. Както и да e, картинката е факт и определено може да се каже, че привлича вниманието.

Иначе разговорите за дебютния албум на Скай се водят още от април. Тогава той носеше работното заглавие I Am Not Alright, но днес вече се казва иначе. В крайна сметка дискът на Ферейра ще се казва I Will и ще се появи в началото на 2014 година.

Скай Ферейра е 21-годишна изпълнителка от Лос Анджелис. Популярността й идва след като пуска песента си Everything Is Embarassing — тракът получава добри отзиви от издания като The Guardian, Los Angeles Times, Spin и други. Освен с пеене, мацката се занимава усилено с моделски бизнес и е категорична любимка на Еди Слиман, който я снима за лукбука на колекцията на Saint Laurent pre-fall 2013.



Снимката-емблема на диска е дело на режисьора Гаспар Ное, който основно работи с Ник Кейв и Animal Collective. Резултатът е интригуващ, секси, обещаващ интересна музика, защото е откровен, да не кажем на милиметър от цензурирането в някои по-консервативни общества. Певицата е запечатана гола под душа, с влажен поглед и размазано червило...



Готина работа, нали? 
 

More Music