Следва

Много красива Ванеса Паради за Madame Figaro

Сандра Бълок - шеметна в Stella McCartney на премиерата на "Гравитация" в Лондон

Сандра Бълок се появи на премиерата на филма "Гравитация", в който играе космонавт, заедно с... 

People of art преди 10 години

Сандра Бълок се появи на премиерата на филма "Гравитация", в който играе космонавт, заедно с Джордж Клуни, в супер къса рокля от черна дантела на Стела Маккартни.

Поводът си струва тържественото късо бижу, комбинирано превъзходно от Сандра с много високи обувки с отворени пръсти от Charlotte Olympia. Останалото са превъзходният чифт крака на 49-годишната американка, великолепните коса и грим и страхотната усмивка на звездата.

По червения килим на 57-ия кинофестивал BFI в Лондон Сандра мина сама, тъй като Джордж Клуни не се появи. Компания на актрисата правеха режисьорът Алфонсо Куарон и сценаристът Дейвид Хейман.

Филмът, който в момента върви по нашите екрани, завладя критиката и публиката веднага след премиерата си. Във фантастичния трилър се разказва за двама космонавти, принудени да се борят за оцеляване в открития космос.

"Гравитация" откри юбилейния 70-и Венециански кинофестивал и бе наречен "една от най-красивите работи за космоса", а рецензентите му дадоха епитети като "вълшебен", "завладяващ" и даже "безупречен".



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра