Следва

Legally Blonde! 10 скандално руси жени, от които ще ти се завие свят

Най-важните мини трендове на пролетта - Жилетки

Дълга и обемна или фина и къса, но точно колкото да падне върху талията, на която е прикрепена тясна пола...

All fashion преди 10 години

Дълга и обемна или фина и къса, но точно колкото да падне върху талията, на която е прикрепена тясна пола, стигаща до под коляното, жилетката, наред с джинсите, белия тишърт и сакото, е възможно най-употребяваният базов елемент от гардероба всеки сезон.

За идната пролет обаче дизайнерите й осигуриха славата на тренд, като тази изключителна, запазено женствена дреха, присъстваше в многобройните ревюта на Ню Йорк, Лондон, Париж, Милано за пролетта и лятото на 2014-а.

Забелязахме я в най-красивите й версии при Майкъл Корс в обичайните му много семпли ансамбли с поли и класически панталони, при Altuzarra, носена прекрасно със средно дълга пола, жилетката се открояваше в шоуто на Burberry Prorsum, където й стояха перфектно пастелните и дантелени решения на Кристофър Бейли. Алекзандър Уонг пък я предпочете съвсем традиционна - кашмирена и дълга, но модерно интерпретирана в комбинация с жестоки плетени шорти.

Макар и сезонът пролет-лято 2014 да обеща цветове и пъстрота, жилетката е обожавана неутрална - в нюанси на сивото, зеленото, фундаменталните черно и бяло.

No 21


Altuzarra


Burberyy Prorsum


Michael Kors


Alexander Wang

Виж още: 
Седмици на модата пролет 2014: най-важните мини трендове
Най-важните мини трендове на пролетта - Лого мания
 

More All fashion