Следва

Сара Джесика Паркър и тв-водещият Анди Коен: главните герои в премиерния брой на списание FourTwoNine

Красива мулатка завъртя главата на Део

Красива мулатка завъртя главата на Део...

 

People of art преди 10 години

Мариана Станчева - изключително красива мулатка, фино 22-годишно момиче, е новата изгора на Део, пише "24 часа".

Запознават се случайно във Варна преди месец. Део има поредно участие, а тя е от обслужващия персонал. Но нейната изтънчена визия, прекрасен български, култура на поведение грабват веднага погледа му. Разменят си телефоните и след двуседмична телефонна любов Мариана пристига в София. Дори участва в последния клип на Део към новия му дует с Лео "Дай газ". Във видеото двамата кръстосват софийските улици с електромобили в компанията на красиви девойки. На един от кадрите се вижда и Мариана Станчева на задната седалка на кола, която Део шофира.



От няколко дни в ергенския му апартамент вече не е пусто. Мариана се е преместила да живее при него, след като той дълго време споделяше живота си с Лора Караджова.

След раздялата за няколко месеца се събраха с Елена Добринкова, с която танцуваха заедно в "Дансинг старс". В тази връзка обаче бързо разбраха, че не са един за друг. И сега само за няколко седмици Део вече е много влюбен. Той дори е запознал Мариана с майка си, която изключително много е харесала девойката.



Коя е тя? Младата мулатка е родена в Стара Загора от майка българка, и баща нигериец, което обяснява шоколадовия загар на кожата й. Бащата бил навремето студент тук, но напуска България скоро след раждането и тя не го помни. Завършва гимназия и веднага започва работа, за да се грижи за болната си майка, която изгубва. Има намерение да учи. Очевидно плановете в живота и на двамата предстоят.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра