Следва

Красотата на война: Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Томи Хилфигер съвместно срещу рака на гърдата

Kiss me, Kate! И още кой кого целуна в Instagram

Какъв бал само е имало в Лондонския музей на филмовото изкуство миналия четвъртък по случай... 

All fashion преди 10 години

Какъв невероятен бал за 180-тия рожден ден на Rimmel в London Film Museum в четвъртък вечер.

Кейт Мос, кикотеща се със съпруга си Джейми Хайнс, Джорджия Мей Джагър издаде някои от тайните си за красота: че обожава червените устни и не излиза без спирала, а новото момиче на Rimmel, Рита Ора, излезе на сцената и свърши страхотна работа. Но това, което не видяхме беше дръзката целувка между госпожица Орa и Мос. О, ла, ла!

Стилистът на Рита, необикновеният Кайл Девол пусна снимки в Инстаграм през въпросната нощ, за да удостои света с кадър как неговата най-добра приятелка целува най-сексапилния супермодел някога. Кайл добави за снимката „Моите най-любими блондинки @ritaora #TheMoss”.

O, внимавай, Кара Делевин!

Защото, разбира се, Кара е тази, с която Рита най-често е виждана уютно гушната – все пак са си „съпруги“ - и не само това, моделът е създала нещо като тенденция да се целува с красиви дами и да ги пуска в Инстаграма си.

Забелязали ли сте? Има снимки на Кара как се целува със свои колеги зад кулисите преди ревютата, даже е успяла да пусне подобни снимки и със своя приятели, включително Джордан Дън и Карли Клос.


Рита Ора и Кара Делевин

Може би най-известната снимка на Кара, публикувана в Инстаграм, е как тя целува Сиена Милър на Met Ball през май, когато и двете са появиха облечени в подобни шипове на Бърбъри.

Четири месеца по-късно и друга снимка на двойката се появи на фийда в Инстаграм и отново Кара е щракната как целува актрисата, този път зад кулисите на шоуто на Бърбъри. Може би това е стандартно поведение на момичетата на Бърбъри?


Кара Делевин и Сиена Милър

А сега Рита е на ход. Но трябва да отбележим, че певицата би всички рекорди, защото, честно казано, няма по-голям удар от това да получиш целувка от Кейт Мос.

Кара разбира се си опита късмета с великолепната Кейт преди шоуто на Топшоп, но успя само да нацели бузата на супермодела. Сега, изглежда, Рита я надмина. Късметлийка!


Рита Ора и Кейт Мос

Точно както Кара и Сиена /Милър/ са лица на Бърбъри, Кейт и Рита са звездни дружки в кампания за Rimmel – прилича на чудесен нов начин за сплотяване. Кои ли ще са следващите?

More All fashion