Следва

Въпрос на Блъсък + Текстура

Ivet Fashion и ViewSofia търсят следващия ТОП МОДЕЛ на България

Заедно каним всички, желаещи да станат част от една вселена, наречена мода, да изпратят снимки и контакт за...

Fashion преди 10 години

Модна агенция “Ивет Фешън” и модният портал ViewSofia.com обявяват кастинг за участие в конкурса "Ивет Фешън Топ Модел".

Заедно каним всички желаещи да станат част от една вселена, наречена мода, да изпратят снимки и контакт за обратна връзка на имейл: [email protected] до 30 октомври, сряда.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на кастинг, който ще се състои на 2 ноември в София пред експерти от агенцията и модни редактори от ViewSofia. Следва финалът, който обещаваме да бъде грандиозен.

Изискванията към кандидатите са следните:

Момичетата трябва да бъдат на възраст от 14 до 23 години, високи над 170 см.
Момчетата е необходимо да са от 15 до 23 години, високи над 183 см.

“Ивет фешън” е една от най-големите модни агенции в страната, доказала се във времето като модния гигант, изстрелял в светлините на прожекторите не едно и две имена.

Техни модели са ангажирани като лица на сериозни фешън лейбъли, снимали са корици за най-големите издания в България и чужбина, дефилирали са на ready-to wear и haute couture подиуми.

Сред най-успешните модели на компанията са актрисата Луиза Григорова, популярните Кристина Милева, Ива Янкулова, Ивета Димитрова, Християна Димитрова, Евелина Тотева, Джия Лазарова, Силвия Димитрова, Ваня Билева, Глория, а сред момчетата - уникалните Денис, Сергей, Витан

Не пропускайте шанса си да се превърнете в един от тях!
 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.