Следва

Коя е Ния Туджарова?

„ИГРАЙ ЖИВОТА”

Второто издание на фестивала ИГРАЙ ЖИВОТА, което ще се проведе на 19 и 20 октомври (събота и неделя) пред...

Music преди 10 години

Второто издание на фестивала ИГРАЙ ЖИВОТА, което ще се проведе на 19 и 20 октомври (събота и неделя) пред паметника на Съветската армия, събра още съмишленици – освен досегашните участници, сред които има имена като D2, Ъпсурт, Спенс и DJ Groovy, Лора Караджова и Криско, към благотворителното събитие се присъединяват Мария Илиева, Румънеца и Енчев, Ансамбъл „Българе”, Wosh & Feel, Skiller, Toma, Криста и Ревю.

ИГРАЙ ЖИВОТА е фестивал посветен на идеята да обърне внимание на проблема с насилието между децата в България и намиране на пътища за разрешаването му. Фестивалът се организира ежегодно от Фондация „Цветан Цанов”, създадена от Иван и Иванка Цанови в името на дванадесетгодишния им син Цветан, убит на 23.08.2011г. от непълнолетен.



През деня фестивалът ИГРАЙ ЖИВOТА включва финалите на Национално Състезание по Скейтборд Skatebg 2013, организирано от Kool Events, в което участват топ скейтърите от цяла България, а сред другите интересни ивенти са брейк-денс шоу и демонстрации на колички с радио управление.




 

More from View Sofia

More Music