Следва

Love to quote: 5 зареждащи цитата за по-богата седмица

Подробности за сватбата на Яна и Петко. От Ванко 1

Подробности за сватбата на Яна и Петко. От Ванко 1...

People of art преди 10 години

В “Поверително от NL” Яна за първи път ще признае, че се чувства притисната и под голямо напрежение, вследствие на медийния интерес към голямото събитие.

Относно светската суета Петко споделя: „И аз, и Яна се опитваме да бъдем максимално естествени, да бъдем самите себе си - това е моето амплоа, това е и нейният начин на мислене. Това са разбиранията ни за живота такива, каквито ги изповядваме! Яна много добре ме разбира и много добре си пасваме!”

Макар че младоженците се заричат до последно да запазят в тайна всички детайли около сватбата и гостите, в предаването двамата ще открехнат завесата около дългоочаквания празник: „Опитваме се да организираме сватбата си, така както я виждаме аз и тя, в никакъв случай няма да се съобразяваме със сватбени агенти, как се прави това или онова. Този ден е наш и ще го направим така, както го виждаме и искаме ние. За мен е най-важно Яна да бъде усмихната и ще игнорирам всичко и всеки освен нея, за да се случи това“.



На 19 октомври, събота, от 22.30 часа само по TV7, най-горещата светска двойка ще се изповяда пред близкия си семеен приятел Ванко 1.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра