Следва

Кара Делевин - задкулисно от Ню Йорк

Double Trouble - Щедър мохерен пуловер

Гръмотевици и много дъжд – това предвещава есента. Не винаги ще ни се случи през хладните й дни да имаме...

Shopping преди 10 години

Гръмотевици и много дъжд – това предвещава есента. Не винаги ще ни се случи през хладните й дни да имаме удоволствието на секундата да се скрием под топлото одеяло и да открехнем любимата книга с чаша горещо кафе в ръка, защото трябва да се тича - рано-рано, по задачи и работа.

Но да си представим следното: какво по-приятно от това сутрин, когато денят все още се събужда и нашепва обещания със студения си дъх, сънена и мека да нахлузиш любимата блуза от ангора и да се втурнеш към кухнята, за да се заредиш с удоволствие за цял ден с нещо топличко и вкусно.

По-удобно и уютно от ангората пък е черният цвят, който не само, че е класика, но и постила пътя на безкрайните възможности да експериментираме с аксесоари, чанти, обувки, като при това изглежда страшно елегантно в минималистичния си вид, дори без много, даже хич, екстри.

Мохерният пуловер, който страшно обичат дизайнерите тази есен, чудесно контрастира на нежни материи, също толкова деликатен, но много по-топъл от тях, прекрасно му стоят всякакви дрехи, а мекотата му приласкава всеки - и този, който го носи, и онзи, който мечтае за него.

Сред океан от красиви мохерни пуловери избираме два, феноменално добри модела, за които много се колебаем не дали, а кой точно да бъде. Единият е привлекателен с вида си, почти наподобяващ на дантела, и носи етикета Giambattista Valli, а другият - с перфектното съотношение цена-качество-дизайн, на Carin Wester.

Двата могат да се намерят тук:



Giambattista Valli, net-a-porter.com
Carin Wester, 
farfetch.com

А в безбрежните води на този чуден тренд откриваме разкошни модели в дефилетата на Alexander Wang, Balmain, Anthony Vaccarello от колекции есен-зима 2013/14.


Alexander Wang



Anthony Vaccarello


Balmain

И все пак необходим ни е само един, но кой?

Double Trouble изборът е труден, но сладък, защото Еспресо-то на Tchibo е по-изтънчено, наситено и вкусно от всяко друго!


 

More Shopping