Следва

Bridal Fashion Week 2015: Най-красивите сватбени рокли на пролетта

Кара Делевин - задкулисно от Ню Йорк

Кара Делевин прави все по-упорити и постоянни опити да се свърже константно с киното, но... 

All fashion преди 10 години

Кара Делевин прави все по-упорити и постоянни опити да се свърже константно с киното, но при всички положения, поне засега, дизайнерите отказват да я пуснат от стегнатата си прегръдка. Част от тях буквално я обожават, какъвто е случаят с марката DKNY, която далеч не за пръв път прави англичанката свое рекламно лице.

В понеделник на нюйоркския Таймс Скуеър беше заснета поредната фотосесия на Кара за бранда. Освен нея в снимките взимат участие и други отдавнашни познайници - моделът Джордан Дън, рапърът Asap Rocky и, разбира се, прочутите нюйоркски таксита, без които в последно време нито една рекламна кампания на DKNY не минава.

Около снимачната площадка, както е обичайно, са се събрали множество фотографи, фенове на Делевин и най-обикновени кибици, благодарение на които и имаме възможността да разгледаме "задкулисието" на тази приятна модна работа.





































 

More from View Sofia

Красиво майчинство: Ирина Шейк и Карли Клос с дечицата из Ню Йорк

Celebrities преди 3 години

Две млади хубави жени, бутащи бебешки колички, са безкрайно красива гледка, която, за огромна радост, се вижда навсякъде по света. Днес темата ни касае конкретно Ню Йорк и ефирната уикенд разходка на два топмодела - Карли Клос и Ирина Шейк, близки, сладки, разкошни, придружени от рожбите си 

ЧРД, Риана, и да живее "бременният" ти стил!

Celebrities преди 1 година

Втора серия на култовата поредица "бременна мода за отличници" идва резонно от Риана. В понеделник, 20-ти февруари, тя отпразнува 35-тия си рожден ден, елегантна, секси и свежа, в компанията на любимия A$AP Rochy и приятели  

More All fashion