Следва

Тайната на Анн-Джи, за да си фитнес модел

ZAGORKA REZERVA 2013 - с нова визия и усещане за топлина и уют

Ценителите на напитката, които очакваха с нетърпение новата реколта, имаха възможност да я опитат по време на...

Food преди 10 години

След успешното представяне от 2012-та, идва годината на Zagorka REZERVA 2013. Селектирана и създадена с майсторство по същите високи стандарти за качество, тя e предназначена за любителите на изтънчените удоволствия.

Успешната иновация, която няма аналог на пазара, за трета поредна година предлага на консуматорите отличителен вкус и високо качество, получили международно признание в две последователни години от Monde Selection. Тази година марката се отличава и с нова надградена комуникация, която по естествен път се свързва с провокативната и нестандартна платформата „Време е за нещо специално”.







Ценителите на напитката, които очакваха с нетърпение новата реколта, имаха възможност да я опитат по време на специални Zagorka Rezerva вечери, които се проведоха в избрани заведения в София. Сред тях бяха Калин Врачански, актьорите Маца, Неве и Стефан от „Етажна собственост“, музикантите от Уикеда.

Zagorka REZERVA 2013 сe отличава с характерния си дълбок и наситен тъмно-гранатов цвят, кадифен вкус и фин боровинков аромат – съвършено вкусово преживяване, което ще добави специална нотка към предстоящите зимни вечери, изпълвайки ги с топли емоции и красиви спомени. През октомври и ноември марката е подготвила за най-запалените си фенове активации във Facebook, които ще им дадат възможност да отбележат най-специалните си моменти в духа на Rezerva.

Zagorka Rezerva 2013 може да бъде намерена на пазара в големите вериги магазини и отбрани заведения в страната, предлага се в разфасовки от стъклена бутилка от 0,33 л и PET бутилка от 1л.

 

More from View Sofia

More Food