Следва

Розово палто от българския дизайнер Petar Petrov

Нощта на Булевардите

Ако животът е едно кабаре, то това значи ли, че всички трябва да се разхождаме, облечени в...

All fashion преди 10 години

“Life is a cabaret old ' chum so come to the cabaret”
„Животът е едно кабаре, стари приятелю, така че ела на кабарето!”
                                                   Сали Бауьлс, в ролята Лайза Минели
                                                                                    Из „Кабаре” 1972


Ако животът е едно кабаре, то това значи ли, че всички трябва да се разхождаме, облечени в пера, пайети, мрежести чорапогащници, тесни клинове и предимно по бельо?

За щастие, този моден аспект на кабаре и вариете спектаклите е запазена марка само за сценичната визия. И все пак, няма как да не въздъхнем с блажено изражение, когато си помислим за Мулен Руж, с изящната Никол Кидман и Юьн Макгрегър, за декорите, ярките червени светлини, романтиката и страстта, които струят на талази…дори не си даваме сметка доколко завладяващ и възбуждащ сетивата може да бъде подобен спектакъл. Дотолкова, че да забравим простия факт, че това е сценична постановка, погълнати от онова, което се разиграва пред очите ни.

Един поглед към някое от клипчетата на световно известното кабаре „Тропикана” е в състояние да ни накара да се размечтаем за пътешествие до топлата Хавана и ухаещите й на ром и орхидеи булеварди. Интересен е символът на булеварда. Той сякаш е невидимата връзка между дома и нощните забавления.

Именно подобно силно изживяване ни обещава вариете „Булевард” със своето уникално шоу, съчетание от спиращи дъха жанрове: циркови изкуства (въздушна акробатика, жонгльори, магично шоу), омагьосващи танци и много изненади, поднесени с необходимата доза чувство за хумор. И ключовите думи: това не е гостуващ спектакъл, а проект на български артисти, специално създаден за българската публика.

Няма как да не си представим залата с приглушена светлина, насочени към сцената прожектори, чаша уиски или ром с малко лед в ръката ни, елегантно потропващо в такта на музиката тънко токче, шармантна рокля, женствена прическа и ретро грим: червени устни и черна очна линия.

Вдъхновената от подобен спектакъл визия е с женствени елементи, което значи, че можем да прегледаме гардероба си за пухени наметки, високи токчета, дантела и сатен, красиви бижута, малко тюл и да оставим свенливостта си вкъщи. Поне така ни подсказват модните ни гурута от Fashion Days, които винаги знаят кой е перфектният аутфит.

Можем да се насладим на техните специално подбрани фешън сетове, които да ни послужат за вдъхновение или моден гайд как да приложим сексапилните акценти от кабаре стила.




Изчистени дънки в тъмносиньо, ласкаещи фигурата D&G 177. 90 BGN плюс жакет с леопардови щампи Red Valentino 349. 90 BGN са страхотна рамка за по-шармантните акценти като клъч в беж и черно LOVE MOSCHINO 131. 90 BGN и секси токчета в пламенно червено Paris Hilton 114. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg




Защо не заложим на рокля като тази на Gucci 2739. 90 BGN с флорални мотиви и прозиращи елементи? Кройката й прекрасно се връзва с малката чанта с панделка Red Valentino 259. 90 BGN и стилето в черно и змийски принт Casadei 599. 90 BGN. Идеалната връхна дреха за подобен сет? Палто с двуредно закопчаване D&G 889. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg





Ако пък ни се носят блестящи обувки като тези на C’N’C 199. 90 BGN, добавяме изчистени елементи като скини дънки GFF 90. 90 BGN и бяла риза GF Ferre 129. 90 BGN, и не на последно място, Негова Функционалност сакото Guess 204. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg


И за един сладък и изящен финале гранде: ние никога не забравяме модата, но винаги подбираме онова, което пасва на същността и темперамента ни. Защото ние сме тези, които носим дрехите си, а не обратното.

Evey day is a Fashion Day! 

Още модни предложения можеш да видиш тук>>

 

 

More All fashion