Следва

Лейтън Мийстър е новото лице на Biotherm

"Да" на розови експерименти - Нов пудра-спрей за коса в розов нюанс от label.m

Обичате ли розовия цвят? Върху дрехите си, върху обувки си, върху аксесоарите си, върху лицето си? А какво ще...

Hair преди 10 години

Обичате ли розовия цвят? Върху дрехите си, върху обувки си, върху аксесоарите си, върху лицето си? А какво ще кажете, ако вече може да му се наслаждавате и върху косата си?

Да! Това вече е напълно възможно с новия Powder Pink Spray на козметичната марка label.m - нежно розов спрей, който позволява да експериментирате като добавите моментален цветен акцент към вашата визия.

Като официална марка продукти за коса на London Fashion Week, label.m е истински трендсетър на модни тенденции сезон след сезон. Новият хит на бранда е Powder Pink Spray - спрей, с лека фиксация и ултра наситени розови пигменти , с който създавате one night party цвят.

Този продукт се отмива много лесно и може да пресъздаде бомбастична catwalk визия от стилно омбре до щури парти кичури.

Гари Франс, криейтив директор на салоните Essensuals и Международен тренер на label.m, споделя: “label.m е бранд за професионална грижа за коса, който непрекъснато се развива и разраства като налага бъдещите трендове.



Розовият спрей-пудра на label.m е чудесен начин да се създадат модерни розови кичури, вдъхновени от модния подиум. Моят съвет е да направите кичури с Powder Pink Spray, като после фиксирате допълнително цвета с лака за коса label.m Hairspray.”

Розовият спрей-пудра е бързосъхнеща консистенция, която създава наситен тренди розов цвят с матов финиш. Има лека и гъвкава фиксация. Powder Pink Spray е новият must have за всяка фешъниста!

За най-добър резултат, разклатете добре преди употреба. След това впръскайте равномерно на около 10 - 15 см от косата като я разделите на отделни кичури. Оставете спрея да изсъхне за няколко минути и разрешете с четка за по-естествен вид.

Розовото никога не е било толкова върховно и невероятно! Насладете му се.

Препоръчителна цена : 24,99 лв. От ноември в по-добрите салони!

More Hair